Chili sin carne med sojafars

Chili sin carne med sojafars

#MereGrøntMindreKød

Opskrift af Kira Eggers.

Instagram: https://www.instagram.com/morefruit_lesssugar
Website: lachicamala.dk

Ingredienser

Forberedelse: 10 min.

Tilberedning: 20 min.

  • 290 gr. Hakket tomat, konserves
  • 190 gr. Soy based, minced, Naturli’
  • ½ Rød peberfrugt
  • ¼ dåse kidneybønner
  • ½ Løg, Zittauerløg
  • 30 gr. Jasmin ris, ukogt
  • 1 stk. Hvidløgsfed, presset
  • 1 spsk. Limesaft
  • 100 ml. bouillon, blandet med vand
  • 1 spsk. Koriander, hakket
  • 1 tsk. Rød chilipeber, rå, hakket

 

Chili sin carne med sojafars

Fremgangsmåde

  • Kog risene ud fra instruktionerne på pakken i en gryde med letsaltet vand.
  • Skræl løget og hak det fint. Skyl peberfrugten og skær den i strimler. Tilføj løg, hvidløg, chili til en pande ved middelvarme og steg indtil løgene er møre. Tilsæt soyafarsen og peberfrugterne og steg i 5-10 minutter indtil ingredienserne er gyldne. Tip: tilføj evt. 100 gr majs (dåse)
  • Tilsæt bouillonen, tomaterne og drænede kidneybønner.
  • Smag til med salt, peber, spidskommen og paprika og lad simre i 5-10 minutter.
  • Server chili sin carne med risene og friskhakket koriander samt limesaft.

Billede og opskrift: Kira Eggers