Chili sin carne med sojafars
#MereGrøntMindreKød
Opskrift af Kira Eggers.
Instagram: https://www.instagram.com/morefruit_lesssugar
Website: lachicamala.dk
Ingredienser
Forberedelse: 10 min.
Tilberedning: 20 min.
- 290 gr. Hakket tomat, konserves
- 190 gr. Soy based, minced, Naturli’
- ½ Rød peberfrugt
- ¼ dåse kidneybønner
- ½ Løg, Zittauerløg
- 30 gr. Jasmin ris, ukogt
- 1 stk. Hvidløgsfed, presset
- 1 spsk. Limesaft
- 100 ml. bouillon, blandet med vand
- 1 spsk. Koriander, hakket
- 1 tsk. Rød chilipeber, rå, hakket
Fremgangsmåde
- Kog risene ud fra instruktionerne på pakken i en gryde med letsaltet vand.
- Skræl løget og hak det fint. Skyl peberfrugten og skær den i strimler. Tilføj løg, hvidløg, chili til en pande ved middelvarme og steg indtil løgene er møre. Tilsæt soyafarsen og peberfrugterne og steg i 5-10 minutter indtil ingredienserne er gyldne. Tip: tilføj evt. 100 gr majs (dåse)
- Tilsæt bouillonen, tomaterne og drænede kidneybønner.
- Smag til med salt, peber, spidskommen og paprika og lad simre i 5-10 minutter.
- Server chili sin carne med risene og friskhakket koriander samt limesaft.
Billede og opskrift: Kira Eggers