Risnudler med tofu, peberfrugt og gulerod

Risnudler med tofu, peberfrugt og gulerod

#MereGrøntMindreKød

Opskrift af Kira Eggers.

Instagram: https://www.instagram.com/morefruit_lesssugar
Website: lachicamala.dk

Ingredienser

Forberedelse: 10 min.

Tilberedning: 20 min.

  • 195 gr. Tofu, fast
  • 1 stk. (75 gr.) gulerod
  • ½ (75 gr.) rød peberfrugt
  • 50 gr. Risnudler
  • 10 gr. Peanuts, usaltede
  • 1 spsk. Soyasauce, glutenfri
  • 0,5-1 håndfuld Mynte, frisk
  • 1-2 spsk. Limsesaft
  • 1 tsk. Rød chilipeber, rå, hakket
  • 1 tsk. Ingefær, frisk, revet

 

Risnudler med tofu, peberfrugt og gulerod

Fremgangsmåde

  1. Kog nudlerne ud fra instruktionerne på pakken i en gryde med letsaltet vand.
  2. Skyl og skær peberfrugt og gulerod i skiver. Dræn tofuen og skær den i tern (ca. 1×1 cm).
  3. Tilføj ingefær og chili til en opvarmet pande og steg det i et minut. Tilføj derefter tofuen, peberfrugt, gulerod, de kogte nudler og soyasauce og steg indtil tofuen er sprød og gylden.
  4. Skru ned for varmen og tilsæt limesaft og mynte. Bland godt med nudler og server. Top med peanuts.

Billede og opskrift: Kira Eggers