Risnudler med tofu, peberfrugt og gulerod
#MereGrøntMindreKød
Opskrift af Kira Eggers.
Instagram: https://www.instagram.com/morefruit_lesssugar
Website: lachicamala.dk
Ingredienser
Forberedelse: 10 min.
Tilberedning: 20 min.
- 195 gr. Tofu, fast
- 1 stk. (75 gr.) gulerod
- ½ (75 gr.) rød peberfrugt
- 50 gr. Risnudler
- 10 gr. Peanuts, usaltede
- 1 spsk. Soyasauce, glutenfri
- 0,5-1 håndfuld Mynte, frisk
- 1-2 spsk. Limsesaft
- 1 tsk. Rød chilipeber, rå, hakket
- 1 tsk. Ingefær, frisk, revet
Fremgangsmåde
- Kog nudlerne ud fra instruktionerne på pakken i en gryde med letsaltet vand.
- Skyl og skær peberfrugt og gulerod i skiver. Dræn tofuen og skær den i tern (ca. 1×1 cm).
- Tilføj ingefær og chili til en opvarmet pande og steg det i et minut. Tilføj derefter tofuen, peberfrugt, gulerod, de kogte nudler og soyasauce og steg indtil tofuen er sprød og gylden.
- Skru ned for varmen og tilsæt limesaft og mynte. Bland godt med nudler og server. Top med peanuts.
Billede og opskrift: Kira Eggers