Vegansk pulled meat burger og grønne bønnefritter

Vegansk pulled meat burger

#MereGrøntMindreKød

Opskrift af Kira Eggers.

Instagram: https://www.instagram.com/morefruit_lesssugar
Website: lachicamala.dk

Ingredienser

Forberedelse: 5 min.

Tilberedning: 40 min.

  • 130 gr. Pulled, plantebaseret køderstatning, Hälsans Kök
  • 120 gr. Grønne bønner
  • 1 stk. Burgerbolle
  • 6 tsk. Plante mayo, plantebaseret mayonnaise, 50 % fedt, Naturli’
Vegansk pulled meat burger og grønne bønnefritter

Fremgangsmåde

  1. Tænd ovnen på 200OC almindelig ovn eller 180 OC varmluft. Vend bønnerne i olie, salt og peber. Tilføj bønnerne til en bradepande med bagepapir og bag dem i ovnen i c. 30-40 minutter indtil de er sprøde og har fået farve.
  2. Opvarm en slip-let pande med en smule vand og steg den plantebaserede pulled ved middelvarme. Steg i 6-7 minutter.
  3. Varm bollen i ovnen i ca. 4 minutter.
  4. Tilføj den veganske mayonnaise og plantebaserede pulled meat til bollen og luk den til en burger.
  5. Server burger og spis bønnefritter til.

Billede og opskrift: Kira Eggers