Vegansk pulled meat burger
#MereGrøntMindreKød
Opskrift af Kira Eggers.
Instagram: https://www.instagram.com/morefruit_lesssugar
Website: lachicamala.dk
Ingredienser
Forberedelse: 5 min.
Tilberedning: 40 min.
- 130 gr. Pulled, plantebaseret køderstatning, Hälsans Kök
- 120 gr. Grønne bønner
- 1 stk. Burgerbolle
- 6 tsk. Plante mayo, plantebaseret mayonnaise, 50 % fedt, Naturli’
Fremgangsmåde
- Tænd ovnen på 200OC almindelig ovn eller 180 OC varmluft. Vend bønnerne i olie, salt og peber. Tilføj bønnerne til en bradepande med bagepapir og bag dem i ovnen i c. 30-40 minutter indtil de er sprøde og har fået farve.
- Opvarm en slip-let pande med en smule vand og steg den plantebaserede pulled ved middelvarme. Steg i 6-7 minutter.
- Varm bollen i ovnen i ca. 4 minutter.
- Tilføj den veganske mayonnaise og plantebaserede pulled meat til bollen og luk den til en burger.
- Server burger og spis bønnefritter til.
Billede og opskrift: Kira Eggers