Blåbærskål

Blåbærskål

#MereGrøntMindreKød

Opskrift fra ‘Spis plantebaseret’ af Kristina Hoffmann.

Instagramprofil: @Kristina.Hoffamnn
https://www.instagram.com/kristina.hoffmann/

Ingredienser

1 person:

  • 1 frossen banan, uden skræl
  • 125 g frosne blåbær
  • 1 dl plantemælk
  • Knivspids stød kanel
  • Saften fra ½ lime
  • 1 spsk. tahin

Topping:

  • 10 g ristede hasselnødder
  • 1 æble, i tern
  • 1 håndfuld friske blåbær

 

Blåbærskål

Fremgangsmåde

  1. Kom alle ingredienserne i en high-speed blender eller i en foodprocessor. Blend det igennem til det er en ensartet masse. Undgå for meget væske, da konsistensen ellers vil blive for blød. Det kan være nødvendigt at stoppe flere gange og røre rundt med en ske.
  2. Rist hasselnødderne på en tør og middelvarm pande, indtil de er let gyldne, hak dem groft inden servering.
  3. Hæld smoothien i en skål og top med æble, ristede hasselnødder og friske blåbær.

Billede og opskrift fra: ‘Spis plantebaseret’ af Kristina Hoffmann