Kold ærtesuppe (GLUTENFRI)
#MereGrøntMindreKød
Opskrift fra ‘Spis plantebaseret’ af Kristina Hoffmann.
Instagramprofil: @Kristina.Hoffamnn
https://www.instagram.com/kristina.hoffmann/
Ingredienser
2 personer:
- 400 g frosne ærter
- 450 ml plantemælk
- Frisk Mynte
- Saften fra ½ citron
- 1 spsk. lys miso, evt. glutenfri
- 1 spsk. agavesirup
- Evt. 1 håndfuld friske ærter
- Lidt mynte
- Evt. ærteskud
- Evt. løgblomst
Fremgangsmåde
- Skyl de frosne ærter under varmt vand i 20 sekunders tid. Blend ærterne med plantemælk, frisk mynte, citronsaft, lys miso og agavesirup.
- Si suppen evt. i et klæde og stil den på køl. Gem mosen til anretning.
- Vend de friske ærter sammen med finthakket mynte.
- Anret de friske ærter og ærtemosen, som er siet fra.
- Servér den kolde suppe ved siden af og hæld over lige inden servering. Anret evt. med ærteskud og løgblomst
Billede og opskrift fra: ‘Spis plantebaseret’ af Kristina Hoffmann