Tynde pandekager med bønner

Tynde pandekager

#MereGrøntMindreKød

Opskrift fra ‘Spis plantebaseret’ af Kristina Hoffmann.

Instagramprofil: @Kristina.Hoffamnn
https://www.instagram.com/kristina.hoffmann/

Ingredienser

Ca. 10 tynde pandekager:

  • 1 dåse limabønner, 230 gram (i blødsat og kogt)
  • 300 g hvedemel
  • 600 ml plantemælk
  • 1 tsk. Vaniljepulver
  • 1 tsk. Bagepulver
  • 2 spsk. citronsaft
  • 5 bløde dadler, uden sten

 

Tynde pandekager med bønner

Fremgangsmåde

  1. Dræn limabønnerne og skyl dem godt under ringende vand.
  2. Blend alle ingredienserne i en blender. Lad dejen stå og hvile i ca. 10 minutter.
  3. Opvarm en stegepande ved middelvarme evt. med lidt fedtstof, bag tynde pandekager af dejen og fortsæt indtil der ikke er mere dej tilbage.

Billede og opskrift fra: ‘Spis plantebaseret’ af Kristina Hoffmann