Tynde pandekager med bønner
#MereGrøntMindreKød
Opskrift fra ‘Spis plantebaseret’ af Kristina Hoffmann.
Instagramprofil: @Kristina.Hoffamnn
https://www.instagram.com/kristina.hoffmann/
Ingredienser
Ca. 10 tynde pandekager:
- 1 dåse limabønner, 230 gram (i blødsat og kogt)
- 300 g hvedemel
- 600 ml plantemælk
- 1 tsk. Vaniljepulver
- 1 tsk. Bagepulver
- 2 spsk. citronsaft
- 5 bløde dadler, uden sten
Fremgangsmåde
- Dræn limabønnerne og skyl dem godt under ringende vand.
- Blend alle ingredienserne i en blender. Lad dejen stå og hvile i ca. 10 minutter.
- Opvarm en stegepande ved middelvarme evt. med lidt fedtstof, bag tynde pandekager af dejen og fortsæt indtil der ikke er mere dej tilbage.
Billede og opskrift fra: ‘Spis plantebaseret’ af Kristina Hoffmann