Cremet pikant grøntsagsuppe
#MereGrøntMindreKød
Opskrift af Linda Hyldal.
Denne 30 minutters grøntsagssuppe smager både genialt, er ultranem at lave, og så er den nærende og varmende på kolde efterårs- og vinterdage.
Instagram: https://www.instagram.com/lindahyldal/
Ingredienser
Antal: 4 pers. Tidsforbrug: 30 min.
- 2-3 porrer
- 2 løg
- 3 fed hvidløg
- 1 rød snack peberfrugt
- 5 store gulerødder
- 200 gr pikant flødeost
- 1 1/2 liter grøntsagsboullion
- Lidt olivenolie
- Frisk timian
- Peber
Fremgangsmåde
- Rens grøntsagerne og snit dem fint. Skær gulerødder i tern.
- Svits porrer, løg og hvidløg til de bliver blanke i lidt olivenolie i en tykbundet gryde.
- Tilsæt peberfrugt i mindre tern og gulerødder 1-2 minutter uden det tager farve.
- Tilsæt boullion og lad det koge 5-10 minutter.
- Skru ned for varmen. Tilsæt pikantosten og lad den smelte langsomt.
- Når osten er smeltet er suppen færdig. Pynt med lidt frisk timian.
Opskrift af Linda Hyldal.