Cremet pikant grøntsagsuppe

Cremet pikant grøntsagsuppe

#MereGrøntMindreKød

Opskrift af Linda Hyldal.

Denne 30 minutters grøntsagssuppe smager både genialt, er ultranem at lave, og så er den nærende og varmende på kolde efterårs- og vinterdage.

Instagram: https://www.instagram.com/lindahyldal/

Ingredienser

Antal: 4 pers.  Tidsforbrug: 30 min.

  • 2-3 porrer
  • 2 løg
  • 3 fed hvidløg
  • 1 rød snack peberfrugt
  • 5 store gulerødder
  • 200 gr pikant flødeost
  • 1 1/2 liter grøntsagsboullion
  • Lidt olivenolie
  • Frisk timian
  • Peber

 

Cremet pikant grøntsagsuppe

Fremgangsmåde

  1. Rens grøntsagerne og snit dem fint. Skær gulerødder i tern.
  2. Svits porrer, løg og hvidløg til de bliver blanke i lidt olivenolie i en tykbundet gryde.
  3. Tilsæt peberfrugt i mindre tern og gulerødder 1-2 minutter uden det tager farve.
  4. Tilsæt boullion og lad det koge 5-10 minutter.
  5. Skru ned for varmen. Tilsæt pikantosten og lad den smelte langsomt.
  6. Når osten er smeltet er suppen færdig. Pynt med lidt frisk timian.

Opskrift af Linda Hyldal.