Vegetarisk “fiske-burger” med urtesressing

Vegetarisk “fiske-burger” med urtesressing

#MereGrøntMindreKød

Opskrift af Linda Hyldal.

Instagram: https://www.instagram.com/lindahyldal/

Ingredienser

Antal: 4  Tidsforbrug: 30 min

  • 4 x Fishy Burgere fra Naturli´
  • 4 x burgerboller
  • 2 1/2 dl. syrnet fraiche
  • 1 potte dild (gem lidt til burgeren skal samles)
  • 1 potte persille
  • 1 potte purløg
  • 1 øko citron
  • Caviart
  • Salat
  • Agurk
  • Salt, peber

 

Vegetarisk “fiske-burger” med urtesressing

Fremgangsmåde

  1. Lun “fiskeburgerne” og bollerne i ovnen ved 200 grader ca. 15-20 min. (Bollerne skal mulgivis have lidt mindre tid).
  2. Vask citronen og riv skallen fint.
  3. Rør din krydderurtedressing sammen med syrnet fraiche, friskhakkede krydderurter, salt, peber og revet citronskal.
  4. Skyl salat og skær agurk i skiver.
  5. Saml burgerne med dressing, salat, Fishy Burgers, agurk, dild og Caviart.
  6. Server med skivede citronskiver.

Noget af det man så som vegetar nok sætter ekstra stor pris på, er, hvis der til en burger er brugt en ekstra god burgerbolle. 

Herefter rører du den utroligt lækre krydderurtedressing sammen og samler hele molevitten med salat, agurk og Caviart (vegansk alternativ til kaviar. Fås i bl.a. Bilka og Føtex).

Velbekomme! Mad på mindre end mindre end 30 minutter.

Opskrift af Linda Hyldal.